Hardlopen of wandelen

Gisterochtend zat ik op bed en toen begon het te kriebelen. Ik wilde heel erg graag gaan hardlopen, maar omdat het de vorige keren helemaal niet liep zoals ik wilde leek me dat een heel slecht plan. Toch bleef het kriebelen en kon ik het niet uit mijn hoofd zeggen, dus ging ik toch maar wandelen.

Toen ik met mijn rode scheurmonster naar buiten liep om te wandelen dacht ik dat ik die beter 🏡 had kunnen laten. Mijn lichaam voelde goed en in zekere zin voelde ik me best wel energiek. Ik maakte deze mooie foto van een van de zwanen in het watertje achter ons huis en ik voelde me heerlijk!

We liepen net lekker in het buitengebied toen er ineens toch een heftige vermoeidheid in kwam knallen. Er was geen voorteken, geen signaal, geen waarschuwing. 💥 meteen ‘on spot’ aanwezig.

Ik was niet meteen doodmoe hoor, maar moe genoeg om me uitgeput te vóélen. Mijn benen begonnen zwaar aan te voelen en ik merkte ook een behoorlijk spierpijn op. Nu weet ik al jarenlang dat spierpijn bij ME/CVS hoort, maar nog nooit had ik er zo veel last van als deze periode. Vaak was het pas na pittig sporten, nu begint het al tijdens het wandelen.

Het is niet zo dat ik er van baal dat ik ben gegaan hoor. Nee, en spijt heb ik ook niet. Het is gewoon wat het is, maar soms is het toch gewoon een grote verrassing. Net zoals die mooie zwaan óók een verrassing was. Ik was echt super blij dat ik even kon genieten van de natuur, samen met mijn echtgenoot. Het is zó fijn om zo groenrijk te wonen.

Gratitude met hoofdletter G!

Na het wandelen ben ik gewoon lekker op bed gaan liggen en heb ik een luisterboek aangezet. Niet veel later was ik ervan hersteld en kon ik weer genoeg doen om van de rest van de dag te genieten.

Geplaatst door

*Niet te vangen in hokjes |*Blogt ook niet binnen kaders |*70's kind | *Never a dull moment | *Getrouwd in hetzelfde jaar als de Koning en Koningin |*Moeder van een koningskoppel (niet diezelfde, uiteraard!) | *Sinds 1998 ME/CVS | *Alles behalve lui te noemen |*Droomt graag groot |*Moet het doen met wat kan | *Schreef zeventien boeken | *Drie te koop | *Blogt sinds 2006 |*Vaak voor anderen, nu voor zichzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s