My way – Alba tijdens concert Michael Bublé [geraakt #19]

Dussss… zit ik hier achter mijn laptop de op-een-na-laatste post over mijn favorieten van de Top 2000 te schrijven en YouTube video’s te zoeken voor erbij, stuit ik per ongeluk op een video die meteen diep en intens binnenkomt. De titel sprak me aan en ik was benieuwd naar het waarom. Dus nadat ik mijn video van Madonna plaatste in een andere blog liet ik die even vallen en ging ik hem bekijken.

Het lijkt mij de schrik van de dag wanneer je gevraagd wordt te zingen tijdens een concert van je idool (en ik kan iedereen aanraden mijn nooit te vragen) en dat er dan een paar duizend man zich ineens focust op jou.

Deze vrouw kon het niet schelen en besloot het nummer ‘My way’ te zingen. Het was “haar” nummer, het staat zelfs op haar arm getatoeëerd, en ze had er geen enkele moeite mee om het te zingen.

Kippenvel op mijn armen, een brok in mijn keel en de tranen brandend achter mijn ogen.

Het was in één woord: sensationeel.

Yes, there were times, I'm sure you knew
When I bit off more than I could chew
But through it all, when there was doubt
I ate it up and spit it out
I faced it all and I stood tall and did it my way

Kijk hieronder naar het filmpje.

PS. ondanks dat ik dus niet kan zingen is dit ook “mijn” liedje en zal het het allerlaatste nummer op mijn uitvaart zijn. Wel het origineel* natuurlijk. 😉

*voor het geval dat je het niet weet: Mister Sinatra himself!

Geplaatst door

*Niet te vangen in hokjes |*Blogt ook niet binnen kaders |*70's kind | *Never a dull moment | *Getrouwd in hetzelfde jaar als de Koning en Koningin |*Moeder van een koningskoppel (niet diezelfde, uiteraard!) | *Sinds 1998 ME/CVS | *Alles behalve lui te noemen |*Droomt graag groot |*Moet het doen met wat kan | *Schreef zeventien boeken | *Drie te koop | *Blogt sinds 2006 |*Vaak voor anderen, nu voor zichzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s