Dit zijn de mooiste foto’s die ik de afgelopen weken maakte ~ fotoblog

De mooiste foto’s die ik in de wijk maakte moet ik zeggen, want ik heb hier de uitjes niet in meegenomen. De afgelopen weken heb ik veel minder gewandeld dan normaal, maar toch heb ik een aantal leuke foto’s kunnen maken in (en om) de wijk waar ik woon. Het doet me keer op keer beseffen hoezeer ik het getroffen heb met de plek waar ik woon. Het is zo totaal anders dan toen ik nog in een volkswijk woonde.

Ik hou van de rust en de ruimte en knijp mezelf elke keer weer even in mijn arm als ik besef hoe dankbaar ik ben. 

Bron uitgelichte foto: Pixabay – StockSnap

Geplaatst door

*Niet te vangen in hokjes |*Blogt ook niet binnen kaders |*70's kind | *Never a dull moment | *Getrouwd in hetzelfde jaar als de Koning en Koningin |*Moeder van een koningskoppel (niet diezelfde, uiteraard!) | *Sinds 1998 ME/CVS | *Alles behalve lui te noemen |*Droomt graag groot |*Moet het doen met wat kan | *Schreef zeventien boeken | *Drie te koop | *Blogt sinds 2006 |*Vaak voor anderen, nu voor zichzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s