Een kleine verandering, een groot resultaat

In het kader van: Het zijn de kleine dingen die het doen… deel ik graag deze Instagrampost met jullie. Zoals ik al eerder schreef heb ik midden september een rollator gekocht. Sommigen van jullie weten dat ik me al een tijdje bezighoud met de »wet van aantrekking« en misschien ken je dan ook het principe dat je wordt aangetrokken door dingen waar je zelf mee te maken hebt. In dit geval: ik kocht een rollator en zag ineens allemaal rollators. Ook de mijne. Niet bij jonge mensen echter en ik wilde wel graag een onderscheid maken.

Niet dat ik me schaam voor mijn rollator of dat ik er expres jonger uit wil zien, maar ik wil gewoon van het stoffige imago af. 

Dit is de post die ik deelde.

“𝙻𝚒𝚏𝚎 𝚒𝚜 𝚊 𝚏𝚕𝚘𝚠𝚎𝚛 𝚂𝚘 𝚙𝚛𝚎𝚌𝚒𝚘𝚞𝚜 𝚒𝚗 𝚢𝚘𝚞𝚛 𝚑𝚊𝚗𝚍 𝙲𝚊𝚛𝚛𝚢 𝚘𝚗 𝚜𝚖𝚒𝚕𝚒𝚗𝚐 𝙰𝚗𝚍 𝚝𝚑𝚎 𝚠𝚘𝚛𝚕𝚍 𝚠𝚒𝚕𝚕 𝚜𝚖𝚒𝚕𝚎 𝚠𝚒𝚝𝚑 𝚢𝚘𝚞” ~ Ace of Base

Ondanks het feit dat ik een mooie rollator kocht had ik toch een beetje het idee dat ik met de rollator van een oma rondliep. Zeker toen ik de rollator steeds meer tegenkwam op staat met 80+-ers erachter tegenkwam. Dat moest echt even anders.

Ik wilde vandaag bloemen kopen bij Action, maar er was niets. Dus plukte ik de bloemen van mijn stadfiets. Die zijn op het gratis gemaakt toen Elize hem ging gebruiken. Nu staat hij te verstoffen.

Ik heb de bloemen altijd mooi gevonden en dit stond al even op de planning. Vandaag (3 weken geleden!) is het gelukt. Nog niet mee gelopen, want ik had zojuist genoeg aan mijn wandelstok.


Inmiddels heb ik er natuurlijk wel mee gelopen en ik kan zeggen dat ik erg trots ben op mijn karretje. Een kleine verandering op de rollator, maar een mega verandering in mezelf.

Geplaatst door

*Niet te vangen in hokjes |*Blogt ook niet binnen kaders |*70's kind | *Never a dull moment | *Getrouwd in hetzelfde jaar als de Koning en Koningin |*Moeder van een koningskoppel (niet diezelfde, uiteraard!) | *Sinds 1998 ME/CVS | *Alles behalve lui te noemen |*Droomt graag groot |*Moet het doen met wat kan | *Schreef zeventien boeken | *Drie te koop | *Blogt sinds 2006 |*Vaak voor anderen, nu voor zichzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s