Zelfs met kleine stappen is er vooruitgang

๐„๐ฏ๐ž๐ง ๐ข๐Ÿ ๐ข๐ญ’๐ฌ ๐จ๐ง๐ฅ๐ฒ 1000 ๐ฌ๐ญ๐ž๐ฉ๐ฌ. ๐„๐ฏ๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐ง ๐ญ๐ก๐ž๐ซ๐ž ๐ข๐ฌ ๐ฉ๐ซ๐จ๐ ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ.

Zelf tijdens een “Crash-dag” heb ik het nodig om een klein stukje te wandelen; om te voorkomen dat ik depressief word. Ik ben dan ook heel erg blij dat ik een paar weken geleden deze rollator kocht. Ik kan me al niet eens meer voorstellen hoe ik zonder moet leven, op dit moment. Het leerde mee aantal lessen over mezelf, dus het had een dubbele functie.

Op mijn 42e (en op z’n minst al 24 jaar oud) kan ik eindelijk zeggen: โ€œI donโ€™t give a sh*t!โ€ Het kan me niet schelen wat mensen erover zou kunnen kunnen zeggen. Ze kรบnnen namelijk was zeggen, want ik ben tijdens het lopen niet thuis. Ik ben op dat moment niet รฉรฉn van de – Millions Missing – de miljoenen mensen die nooit meer buiten komen door deze vreselijke ziekte.

Het kan me niet schelen wat anderen (in dit geval) van me denken. Dit is mijn leven en mijn gevecht.

Ik redde de 1000 stappen niet eens, maar ik was buiten en ik mรกรกkte wat stappen. Ik zag mensen sporten en het maakte me vandaag niet eens verdrietig. Dat is ook vooruitgang.

Kleine stapjes.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s