Adrenaline als nadeel – Mijn leven met ME/CVS #3

Gisteren deelde ik met jullie een “energiek” filmpje over hoe ik regelmatig te horen krijg dat ik er niet ziek uitzie. Diezelfde middag was de energie helemaal op, maar hield het restant adrenaline me wakker, terwijl ik echt rust nodig had. Dat is de keerzijde van leven op adrenaline. Hoewel ik mijn blogs en vlogs het liefst positief houd, vind ik ook dat ik de keerzijde best af en toe mag laten zien. Toevalligerwijs was het wel heel erg snel. Toch deel ik hem graag hier.

Kijk (en lees) ook mijn andere vlogs over ME/CVS:

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s