Maar je ziet er helemaal niet ziek uit!!! – Mijn leven met ME/CVS #2

In de afgelopen 20 jaar kreeg ik met enige regelmaat te horen dat ik er helemaal niet ziek uit zie. Ik heb altijd moeite hoe ik dat moet opvatten. Is het een compliment? Of probeer je te zeggen dat ik een aansteller ben? Net als veel ME-patiรซnten heb ik er moeite mee om er een positieve draai aan te geven. Wellicht komt er ooit een moment dat ik het als iets positief kan zien, maar voorlopig wil ik je meegeven dat het moeilijk is om te horen.

Ik nam dit filmpje met enige moeite deze video op, ook al vind ik ook mezelf ‘er niet ziek uitzien’. Het opnemen maakte me best nerveus waardoor ik adrenaline genoeg aanmaakte om te filmen en dat zorgt ervoor dat ik er alert uitzie. Op het oog energiek?! Wat zie jij precies?

P.S. Die middag kwam de terugslag en ook daarover nam ik een filmpje op. Die vind je in een volgende blogpost.

Kijk (en lees) ook mijn andere vlogs over ME/CVS:

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s