Als mensen je ineens met een rollator zien lopen – Mijn leven met ME/CVS vlog #1

Het was een confronterende ontmoeting, vandaag* kwam ik een bekende tegen die mij nog nooit met rollator heeft gezien. Nu heeft nog bijna niemand dat, maar zij was de eerste. Ik hoop dat het ooit went.

Ik besloot er een IG-TV filmpje van te maken en nog wat later besloot ik het op mijn eigen kanaal op YouTube te gooien. Of het iets is dat ik zal blijven doen in de toekomst weet ik nog niet, want ik heb er best wat moeite mee om die ruimte ‘op te eisen’ ook als is er daar meer dan genoeg van op deze twee kanalen. Komt tijd komt raad. Hieronder in ieder geval filmpje 1.

*deze blog is met terugwerkende kracht geplaatst.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s