Maskers laten zakken

Ook dit is een doorgeplaatst Instagram bericht en plaats ik met terugwerkende kracht. Wie weet schrijf ik hier binnenkort nog eens uitgebreid over.

๐ŸŽถสแด‡sแด›แด‡ส€แด…แด€ส แด€สŸสŸ แดส แด›ส€แดแดœส™สŸแด‡s sแด‡แด‡แดแด‡แด… sแด า“แด€ส€ แด€แดกแด€ส ษดแดแดก ษชแด› สŸแดแดแด‹s แด€s แด›สœแดแดœษขสœ แด›สœแด‡ส’ส€แด‡ สœแด‡ส€แด‡ แด›แด sแด›แด€ส แดสœ, ษช ส™แด‡สŸษชแด‡แด แด‡ ษชษด สแด‡sแด›แด‡ส€แด…แด€ส sแดœแด…แด…แด‡ษดสŸส ษช’แด ษดแดแด› สœแด€สŸา“ แด›สœแด‡ แดแด€ษด ษช แดœsแด‡แด… แด›แด ส™แด‡ แด›สœแด‡ส€แด‡’s แด€ sสœแด€แด…แดแดก สœแด€ษดษขษชษด’ แดแด แด‡ส€ แดแด‡ แดสœ, สแด‡sแด›แด‡ส€แด…แด€ส แด„แด€แดแด‡ sแดœแด…แด…แด‡ษดสŸส.๐ŸŽถ

Wat was het gisteren lekker buiten. Een verschil met vandaag. Net als mijn energie. Gisteren blauw, vandaag grijs.

Vandaag ging ik ook even op pad en kwam een oude bekende tegen die mij niet anders kent dan als energieke vrouw die erg veel sport en gezond leeft. Tja… Ik zou willen zeggen dat ik dat mooi heb geregeld, maar dat is niet eerlijk naar haar en zeker niet eerlijk naar mezelf.

Ik had veel eerder die maskers moeten laten zakken.

Misschien half en niet helemaal, maar ver genoeg. Ik ben verdrietig voor mijn oude ik wat dat betreft. Ik had veel eerder naar mijn lichaam moeten gaan luisteren in plaats van dat ik er alles aan deed om het perfecte plaatje te behouden.

Gisteren realiseerde ik me dat ik vasthoud aan iemand (mijn oude ik) die al jaren niet bestaat en wellicht nooit heeft bestaan. Ik ben niet meer die 18-jarige sporter, maar ik ben ook niet meer die 22-jarige die 22 uur per dag slaapt.

Anyway, ee goed gesprek later besefte ik dat het universum de laatste dagen vรณรณr me werkt. Eerst twee geweldige boeken, toen de juiste video op Youtube en daarna iemand tegenkomen die een vriendin heeft dit wat van ME afweet. Thank you universe.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s