Dit moet ik even delen – Pockets vól met Joy dag 9

Sinds 9 dagen ben ik bezig met een soort van project van Lou Niestadt dat Pockets vól met Joy heet. 28 dagen lang ga je op zoek naar de joy in je leven. Aan de ene kant van een prachtig boekje – waar ik later nog op terugkom – schrijf je je dromen en verlangens (en meer) en aan de andere kant schrijf je alle bijzonderheden van de dag. Toevalligheden die eigenlijk geen toevalligheden zijn. Vandaag deed ik een opdracht en ik voelde dat ik het moest delen. Ik heb geen social media dus ik post het hier.

Kosmische kaskraker: een film van je leven op één dag.

Dit is waar ik van droom!

De tekst spreekt voor zich. Ik wil mijn boek Tijdrit signeren in de mooiste boekhandel van Nederland en ik wil in het programma de Avondettape als schrijver van een bestselling wielerroman.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s