Nieuwe naam voor bijonsinhuissen.com

Het kostte me wat onderzoek en ik moest er nog een nachtje over nadenken, maar ik heb een beslissing kunnen nemen. Zoals ik gisteren al schreef heb ik niet zo heel veel tijd meer om te beslissen wat ik met de naam van mijn website wil en dat ik moest gaan kiezen welke kant ik op precies op wil. De naam Bij ons in Huis(sen) past niet bij wat ik het afgelopen jaar heb geplaatst en ik had iets nieuws nodig. Ik vond een stuk op dertig namen (in twee talen), maar het viel niet mee om te beslissen wat dan de beste zou zijn.

Ik zeg wel eens voor de grap dat het maar goed is dat mijn ouders mij een naam hebben gegeven, want als ik dat had moeten doen was er weinig van terechtgekomen. Als ik zie hoe vaak ik mijn naam op de verschillende sociale mediakanalen wijzig. Ik kan maar niet kiezen wat het beste bij mij past. Maar goed, ik denk dan ook niet dat ik makkelijk te vangen ben in één specifieke naam. Behalve dan mijn roepnaam ;-).

Maar goed, nadat ik gisteravond alle namen had ingevoerd op de website van WordPress – om te kijken wat de link precies zou worden – merkte ik dat sommige namen in mijn notities wel leuk leken, maar die als link óf niet uit de verf kwamen óf niet pasten bij mijn visie. Ik kan er natuurlijk een heel verhaal over schrijven, maar het is eigenlijk helemaal niet zo interessant, behalve dan dat het me de hele dag heeft beziggehouden en me ook vandaag lang aan het werk heeft gezet. Maar ik ben er uit!

hetzijndekleinedingen.com

Dit is hem geworden. Voornamelijk omdat ik door mijn ziekte heb moeten leren dat het juist de kleine dingen in het leven zijn die het de moeite waard maken. Maar ook, de kleine stappen die ervoor zorgen die je groeit en vooruitgang boekt.

Ik merkte al tijdens het uitzoeken van de naam dat ik een compleet Engelse naam niet vind passen bij mij en mijn website. Het voelde op de een of andere manier gewoon niet goed; het was alsof ik met de websiteverwijzing en de naam een belofte deed die niet waargemaakt zou worden. Dus besloot ik dat als ik echt heel graag Engelstalige blogs wil schrijven ik dat beter op een tweede website kan doen, in plaats van een mengelmoesje van Nederlandse en Engelse teksten op mijn website te plaatsen. Ondanks het feit dat mijn onderwerpen een beetje een allegaartje zijn wil ik wel in taal wat consistentie.

Daarnaast ben ik ook goed gaan nadenken over waar ik me in de toekomst op wil richten en dat heeft nog iets meer tijd nodig.

Voor mij is het een complete gok of de mensen die zich hebben ingeschreven voor mijn blog ook de wisseling goed doorkrijgen. Ik kan er vrijwel niets over vinden of de inschrijving omgezet wordt. Ook is het voor mij de vraag of alle links goed zullen gaan, maar dat is mijn probleem. In het slechtste geval moet ik alles handmatig wijzigen. Ik ben het afgelopen jaar flink gegroeid, maar ik ben nog lang niet waar ik wil komen, dus ik neem de gok liever nu dan over een paar jaar. Het enige dat ik NU kan doen is jullie inlichten over de nieuwe naam van de website, voor de rest blijf ik me focussen op de onderwerpen die je bovenaan vindt.

Ik doe het stapje voor stapje.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

3 reacties op ‘Nieuwe naam voor bijonsinhuissen.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s