Leestip! Awaken the giant within – Tony Robbins

Bron: Bol.com

Wake up and take control of your life! From the bestselling author of Inner Strength, Unlimited Power, and MONEY Master the Game, Anthony Robbins, the nation’s leader in the science of peak performance, shows you his most effective strategies and techniques for mastering your emotions, your body, your relationships, your finances, and your life. The acknowledged expert in the psychology of change, Anthony Robbins provides a step-by-step program teaching the fundamental lessons of self-mastery that will enable you to discover your true purpose, take control of your life, and harness the forces that shape your destiny.

Eigenlijk zou ik er luistertip bij moeten zetten, maar omdat dit boek ook als papieren versie te koop is houd ik het bij leestip. Overigens is dit een korte review van het audioboek, omdat ik niet de papieren versie heb. Ook is dit een verkorte versie van het boek, maar wel met krachtige kernpunten waar je goed mee aan de slag kunt. Overiens heet het boek in het Nederlands Stap in je grootsheid en is het alleen te koop als je bereid bent om er veel geld voor te betalen.

Een Engelstalig luisterboek van Tony Robbins is een redelijke uitdaging.

Voor wie hem niet kent: ik schreef eerder al »»»deze blogpost««« over hem.

De reden dat het nogal uitdagend is heeft te maken met zijn temperamentvolle manier van praten. Ik denk dat ik zelfs als ik vloeiend Engels sprak nog steeds moeite zou hebben om hem te kunnen volgen. Het is alsof hij je alle informatie die hij bezit binnen een zeer korte tijd wil uitleggen. Soms waren mijn hersenen het ene nog aan het categoriseren en hoorde ik het volgende al. Niet heel handig moet ik zeggen, maar gelukkig was er ook de mogelijkheid om de audio langzamer af te laten spelen.

Overigens neemt dit niet weg dat hij een inspirerende persoonlijkheid is die mij veel te leren heeft. Een live ontmoeting zal er nooit inzitten, maar op deze manier zijn lessen leren is leuk. Op mijn verlanglijst staat nog een seminar die is omgezet naar luisterboek, dus je zult hem vast nog eens tegenkomen.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s