15 quotes over dankbaarheid

Eergisteren postte ik mijn 300e post op deze blog. Ik ben begin juli 2020 begonnen en om heel eerlijk te zijn had ik niet verwacht zo snel al aan dit getal te zitten. Ik ben enorm dankbaar dat het me gelukt is om in minder dan een jaar zoveel met jullie te delen. Ik ben jullie ook heel erg dankbaar dat jullie mijn blogs lezen en af en toe reageren. Dat doet me echt heel goed. Ik ben nog steeds op zoek naar het juiste concept, maar langzaam maar zeker kom ik dichterbij. Deze quotes zijn voor jullie.

Toen ik mijn zegeningen begon te tellen, veranderde mijn hele leven.

Willie Nelson ~ Singer-songwriter

Dankbaarheid is een vaccin, een tegengif en een ontsmettingsmiddel.

John Henry Jowett ~ Presbyteriaans predikant en schrijver

Het is beter om de tel kwijt te raken bij het tellen van je zegeningen dan je zegeningen kwijt te raken door je zorgen te tellen.

Maltbie D. Babcock ~ schrijver en predikant

‘Je dankbaar voelen en dat verzwijgen is alsof je een cadeautje inpakt dat je aan niemand geeft.

William A. Ward

Soms dooft ons eigen licht en wordt het weer aangestoken door de vonk van een ander. Ieder van ons heeft reden om met grote dankbaarheid te denken aan hen die de vlam in ons hebben aangestoken.

Albert Schweitzer – Nobelprijswinnaar voor de vredr, zendeling-arts en filosoof

Dankbaarheid voelen en het niet uiten is als een cadeau inpakken en het niet geven.

WILLIAM ARTHUR WARD

Ik heb het allebei geprobeerd – zegeningen tellen en negatieve dingen tellen – en ik kan je verzekeren dat je alleen met het tellen van je zegeningen voor overvloed in je leven kunt zorgen.

RHONDA BYRNE

Jij dankt voor de maaltijd. Prima. Maar ik dank ook voor het concert en de opera, en ik dank voor het toneelstuk en de pantomime, en ik dank voordat ik een boek openslag, en ik dank voordat ik ga schetsen, schilderen, zwemmen, schermen, boksen, wandelen, spelen, dansen en ik dank voordat ik de pen in het inkt doop.

G.K. CHESTERTON

In het begin was ik dankbaar voor kleine dingen, en hoe dankbaarder ik werd, hoe meer ik kreeg. Dat komt omdat iets toeneemt als je je daarop concentreert, en als je je op de goedheid in het leven concentreert, schep je meer goedheid. Kansen, relaties, zelfs geld stroomden mijn kant op toen ik leerde om dankbaar te zijn voor alles wat er in mijn leven gebeurde.

Oprah Winfrey

Als je ‘ochtends opstaat, wees dan dankbaar voor het morgenlicht, voor je leven en je kracht. Wees dankbaar door je eten en je levensgeluk. Als je niets kunt bedenken om dankbaar voor te zijn, ligt die fout bij jezelf.

Tecumseh (leider van de Shawnee (Native American))

Dankbaarheid betuigen is beleefd en plezierig, dankbaarheid tot wet verheffen is edelmoedig en nobel, maar dankbaarheid in de praktijk brengen is de hemel aanraken.

Johannes A. Gaertner

Als we onze dankbaarheid uiten, moeten we nooit vergeten, dat de ware essentie ervan niet het uiten van woorden is, maar hoe we ernaar leven.

John F. Kennedy

Wees dankbaar voor wat je hebt, je zal eindigen met meer.

Oprah Winfrey

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s