Leestip! Denk als een monnik – Jay Shetty

Jay Shetty – motivational speaker, social-mediasuperster en presentator van de #1 podcast On Purpose – zet in Denk als een monnik de abstracte en diepgaande lessen uit de hindoetraditie om in praktische adviezen die je kunt toepassen om stress te verminderen, je relaties te verbeteren en je verborgen krachten te identificeren. Dit boek bewijst dat iedereen kan, en móét, denken als een monnik. Het is bewezen dat je je geest kunt trainen, en van wie kun je dat beter leren dan van een echte expert: de monnik? Jay Shetty vertrok op zijn tweeëntwintigste naar India om daar drie jaar als monnik te leven. Sindsdien is hij op een missie om zijn spirituele inzichten op een toegankelijke manier te delen. Zijn video’s zijn meer dan 5 miljard keer bekeken, en zijn podcast On Purpose is de meest beluisterde health-podcast ter wereld*.

De afgelopen dagen las ik het boek ‘Denk als een monnik’ van Jay Shetty. De in Londen geboren (6 september 1987) Engelse schrijver en coach was drie jaar lang een Vedische monnik in een ashram in Mumbai, India**. In dit boek lees je over zijn ervaringen in de ashram en deelt hij wat van zijn inzichten die hij gedurende die jaren kreeg. Daarnaast staan er heel veel oefeningen in dit boek om je beter naar je eigen leven te laten kijken en het leven van anderen.

Ik vind het een erg goed boek en ga binnenkort aan de slag met de opdrachten die erin staan. Ik ben er ook vrij zeker van dat dit een van de weinige boeken zal zijn die ik ook nog een tweede en een derde keer zal gaan lezen.

Bronnen: *HarperCollins | **Wikipedia

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Een reactie op “Leestip! Denk als een monnik – Jay Shetty

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s