Volle maan in weegschaal ~ ME/CVS

โ˜พ๐™ต๐š•๐šข ๐š–๐šŽ ๐š๐š˜ ๐š๐š‘๐šŽ mอกอœoอกอœoอกอœnอกอœ ๐šŠ๐š—๐š ๐š•๐šŽ๐š ๐š–๐šŽ ๐š™๐š•๐šŠ๐šข ๐šŠ๐š–๐š˜๐š—๐š ๐š๐š‘๐šŽ sา‰tา‰aา‰rา‰sา‰. โ˜ฝ

Ondanks het feit dat het volle maan is merk is deze maandcyclus geen verschil in hoe sterk de maan is.

Nee, laat ik het anders zeggen: ik merk wel dat de ๐ŸŒ• sterker is nu, maar dan in mijn nadeel. De vermoeidheid en onrustige gevoelens zijn wat meer aanwezig dan twee weken terug. Normaal gesproken is tijdens volle maan mijn meest energieke periode voor wat betreft de maand. Deze cyclus lijkt het er meer op dat alle negatieve gevoelens veel sterker zijn dan normaal gesproken en dat kost me heel veel energie.

Dat heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat ik reclame maak voor mijn boek en op meerdere vlakken maakt dat onrustig. Het feit dat er weinig op gereageerd wordt maakt me erg onzeker. Daarbij heb ik een continu zeurend gevoel van binnen dat zegt: ‘Jij mag niet zoveel plek innemen. Wie denk je wel dat je bent? Doe maar gewoon, zeg.’
๐ŸŒ•
Ik heb mijn planning voor komende week gemaakt en daar staat dagelijks anderhalf uur mediteren op de lijst. Hopelijk maakt me dat rustiger en krijg ik weer vertrouwen en vooral overzicht op wat ik รฉcht wil. Ik merk dat er veel te veel ruis aanwezig is, waardoor ik maar moeilijk echt na kan denken en/of kan voelen.
๐ŸŒ•
Het boek Tijdrit is voor mij erop of eronder en ik leg al mijn vertrouwen in het universum om me te helpen beslissen voor wat ik moet gaan doen. Concreet? Als Tijdrit een flop blijkt, stop ik met schrijven. Dan kan ik het niet meer opbrengen om 500 uur in iets te stoppen wat niet gelezen wordt. Begrijp dat dit het zesde boek is dat werd gepubliceerd en hoewel de een na laatste wel goed loopt was de rest nogal… Nou ja, laten we erop houden dat een gebrek aan marketing een probleem was en dat ik daar nog steeds weinig mee kan.
Daarnaast is er nog een andere dikke knoop die ik moet doorhakken en ook daar heb ik helderheid voor nodig. Mijn gevoel zegt wellicht: stop er gewoon mee, voor de ander is het geen prioriteit, stop energie verspillen. Tegelijkertijd ben ik er nog niet zeker van of het niet gewoon mijn ego is. Ik heb meer helderheid nodig. Aan de hemel is er in ieder geval licht genoeg nu.
๐ŸŒ•
Het is volle maan in weegschaal (mijn sterrenbeeld). Happinez schrijft daarover: ‘Deze maanstand spoort ons aan om balans te vinden tussen je eigen behoeften en de behoeften van onze naasten.’

Balans. Tsja… dat blijft een punt van aandacht.

Geplaatst door

*Niet te vangen in hokjes |*Blogt ook niet binnen kaders |*70's kind | *Never a dull moment | *Getrouwd in hetzelfde jaar als de Koning en Koningin |*Moeder van een koningskoppel (niet diezelfde, uiteraard!) | *Sinds 1998 ME/CVS | *Alles behalve lui te noemen |*Droomt graag groot |*Moet het doen met wat kan | *Schreef zeventien boeken | *Drie te koop | *Blogt sinds 2006 |*Vaak voor anderen, nu voor zichzelf

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s