Nieuwe visie – Inner Power

Diep vanbinnen wist ik dat er iets niet klopte aan mijn website. Ik voelde dat er iets wrong in mijn visie. Ik bedoel: er was niet echt een concrete visie en die had ik wel nodig. Het afgelopen halfjaar heb ik vooral hard gewerkt aan het opbouwen van de blog en een basis te leggen, maar de afgelopen weken voelde ik heel sterk dat ik een andere kant op moest.

Wat dat was wist ik toen nog niet, hoewel mijn interesses al zeker 25 jaar heel sterk richting spiritualiteit gaan en ik me daar het laatste jaar heel intensief mee bezighoud.

Vragen

Ik probeerde de antwoorden te vinden tijdens de drukte van de dag, maar voor een introvert als ik werkt dat niet. Zeker niet met een kleine extravert in huis. Ondertussen zag ik op social media anderen wel een visie hebben. Steeds weer was het een spiegel dat me werd voorgehouden.

De stemmetjes vanbinnen kon ik niet langer negeren. Er moest iets gebeuren.

De afgelopen tijd heb ik de stilte opgezocht en ben ik gaan schrijven in mijn journal. Heel erg veel pagina’s heb ik volgeschreven met mijn gedachten en mijn ideeën over wat ik nu precies wil bereiken en vooral de meest prangende vraag beantwoorden: waar ligt mijn hart nu echt?

Antwoorden

Tijdens het schrijven heb ik een aantal beslissingen genomen. Over twee daarvan kan ik nu nog niet schrijven. Over de eerste niet omdat ik een antwoord nog afwacht. Over het tweede niet omdat ik daar nu nog niet eerlijk over kan zijn. Dat zou niet slim zijn. Het zijn in ieder geval beslissingen die bepalend zijn voor mijn toekomst. Het zijn grote stappen en ik ben blij dat ik uit mijn stilstand ga komen. Ik heb er alleen (op dit moment) geen invloed op op welke manier dat gaat gebeuren. Wordt vervolgd!

Voor wat betreft de (derde) beslissing waar ik wél invloed op heb, ben ik aan het werk gegaan. Ik ben gaan nadenken over wat ik precies wil met mijn website. Die antwoorden vinden waren lastig, dus begon ik met te bedenken wat ik NIET wil. Want: als je niet weet wat je wel wil dan moeten uitzoeken wat je niet wilt. Dat heb ik dus gedaan. Ik had die dag nog wel even de oppas geregeld. Ik kan Mevrouw I. Pad van harte aanbevelen.

In deze eerste blog hierover kan ik zeggen dat mijn website uit vier pijlers bestaat.

 • Spiritualiteit
 • Persoonlijke groei
 • Bewustwording
 • Gezondheid

Die pijlers worden onder andere onderverdeeld in:

 • Astrologie
 • Ki
 • De universele wetten (met o.a. de wet van aantrekking)
 • HSP
 • Introversie
 • Zelfliefde
 • Morning pages
 • Zelfontwikkeling
 • Duurzaamheid
 • Bewust leven
 • Body en Mind
 • Food

Verdieping

Ik ga de verdieping opzoeken zoals ik dat nu al een aantal jaren in mezelf doe. Het verschil is dat ik de dingen die ik heb geleerd en die ik komend jaar ga opfrissen in de praktijk wil brengen. En hoe breng je het beter in de praktijk dan iets te léven en erover te schrijven?

Mijn visie: een website over spiritualiteit, persoonlijke groei, bewustwording en gezondheid.

Neem gerust een kijkje. Binnenkort volgen er regelmatig blogs over deze onderwerpen.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s