Misty morning love – fotoblog

Tjonge, wat was het vanmorgen uitzonderlijk mooi buiten! Ik besloot vanochtend dat ik geen zin had in wandelen en dat ik liever zou gaan fietsen. Het toeval wilde dat dit makkelijk uitkwam omdat Samuël een groot houten bord mee moest nemen naar school en dat was natuurlijk best handig met de fiets. Toen ik bij school stond besloot ik mijn camera nog even snel op te halen, want de mist – in combinatie met de oranje zon – was toch wel heel erg mooi. Ik moest en zou richting het moeras en bleek ook maar net op tijd te zijn. Helaas wel te laat voor mooie mistige foto’s boven dat gedeelte van mijn fietstocht. Ook deze foto’s weer met mijn ‘Dynamic filter’. Tip: Wil je de foto’s groot zien? Klik dan op de rechtermuisknop en open in nieuw tabblad.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s