Wassende maan | maancyclus – fotoblog

Twaalf jaar geleden had ik een camera die werkelijke prachtige maanfoto’s maakte. Ik gebruikte hem dan ook heel erg veel en ik heb nog altijd spijt dat ik die camera niet meer heb. Het is een heel verhaal over hoe ik die ‘kwijtraakte’, maar dat ga ik hier niet delen. Waarom ik dat dan vertel? Omdat ik het echt, echt, echt heel jammer vind dat ik daarna nooit meer een camera heb gehad die dat zo goed kon. Toch dacht ik: laat ik mijn statief ophalen en foto’s gaan maken van de wassende maan*.

Het was een impuls waar ik direct gehoor aan gaf, want mijn hart werd er zo blij van.

Hoewel ik redelijk tevreden ben over de foto’s ben ik iets minder tevreden over mijn statief. Die liep af waardoor het erg lastig was om scherpe foto’s te maken. Ik stond dit keer op het bruggetje voor mijn huis, dus misschien helpt het als ik de volgende keer op asfalt ga staan. Samuël heeft me geholpen met fotograferen en de foto over het water is van hem. Welke maanfoto precies van hem is, weet ik niet meer.

*De maan gaat van nieuw richting volle maan (hij was 30%)

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s