Een goud(en) begin van de dag – fotoblog

Ik had eigenlijk helemaal geen zin om te gaan wandelen. Dat is het probleem van een paar dagen niet gaan, dan vergeet je hoe heerlijk het is om je dag wandelend te beginnen. Om kwart over acht ging de wekker van mijn iPhone met de melding: camera. Mijn hart maakte meteen een sprongetje en ik stond sneller op dan ik camera kon zeggen. Yes, ik had zin om te gaan fotograferen. Als een speer mijn wandelschoenen aangetrokken. Eerst heb ik Samuël netjes afgezet bij school en toen ben ik op pad gegaan. Omdat ik inmiddels wel weet waar de mooiste plekjes zijn, in de buurt dan, wist ik ook waar ik zijn moest. Hieronder een klein impressie van de gouden zonsopkomst. Ook deze foto’s zijn met filter gemaakt. Mijn camera is zo oud dat de camera van mijn iPhone 8 van een betere kwaliteit is, dus maak ik met de camera maar een ander soort foto’s.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s