Camera uit het stof gehaald

Vanmorgen heb ik het stof maar eens van mijn camera afgeblazen. Vannacht lag ik in bed en had ineens heel veel zin om er vandaag met de camera op uit te gaan. Toen ik wist dat ik ging verhuizen nam ik mezelf voor om hier in de buurt regelmatig te gaan fotograferen. Toen ik begin twintig was heb ik de basisopleiding voor de fotovakschool gedaan en realiseerde me dat ik waarschijnlijk nooit de fotograaf zou gaan worden die ik wilde zijn. Daarmee gaf ik eigenlijk ook het hele fotograferen op. In de jaren erna kocht ik wel regelmatig een nieuwe camera, maar ik merkte dat ik er toch niet meer zo veel lol aan beleefde als ik de lat voor mezelf te hoog legde. Ik geef toe dat ik vanmorgen ook al begon met een hoge standaard, maar gaandeweg maakte ik gewoon foto’s die ík leuk vind.

Dat houdt in dat ik vandaag heb geëxperimenteerd met één bepaald filter. Daar ben ik nogal gecharmeerd van, al weet ik niet precies waarom. Het maakte de foto’s in ieder geval een stuk interessanter dan ze waren geweest zonder filter. Het licht was namelijk niet heel erg mooi. Hieronder zie je een compilatie.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s