De John Frost brug: vrijwel altijd onderdeel van mijn looprondje

Vandaag eens een blog met voornamelijk foto’s. Een paar dagen geleden ging ik wandelen en nu de verhuizing steeds dichterbij komt realiseer ik me dat er een einde gaat komen aan de rondjes in deze wijk. Met name dit gedeelte heel erg missen. Ik weet dat het dichtbij is, maar ik weet ook dat ik er nooit wandelend naartoe zal gaan en dat ik mijn fiets daar ook niet zal neerzetten. Toch zou ik ervoor kunnen kiezen om het komende jaar eens te gaan wandelen als ik in de sportschool ben geweest. Dat abonnement was net afgesloten voor de corona crisis en is daarmee ook met een paar maanden verlengd. Ik heb dus bijna een heel jaar te gaan voor ik kan opzeggen. Maar goed, zo kan ik het noodzakelijk verenigen met iets leuks.

Dit keer koos ik ervoor om langs de kunstige vissen te lopen. Die zijn er een tijdje geleden geplaats en ik moet zeggen dat ik ze echt prachtig vind. Het grappige is dat als je een app opent waarin je de sterrenbeelden (in het helaas) kunt bekijken dat je dan exact dezelfde vissen zult zien. Alsof de kunstenaar daar zijn inspiratie vandaan heeft.

Ik dacht dat het zou gaan regenen dus ik wist dat ik niet veel tijd zou hebben, maar ik koos er toch voor om niet de verkorte route naar de dijk in de uiterwaarden te lopen, maar ik liep via de hoge dijk naar de afslag om bij dat pad uit te komen. Ik begrijp dat het wat lastig is om het voor te stellen, ik zal kijken of ik hieronder de route kan plaatsen zodat je een idee hebt.

Normaal gesproken loop ik altijd over de verharde weg, maar dit keer voelde ik me aangetrokken door het strandje aan de Rijn. Deze strandjes liggen normaal gesproken heel vol met mooi weer (ook tijdens corona), dus het viel me op dat het compleet uitgestorven was. Ik besloot dat dan maar meteen gebruik van te maken. Zie de brug er toch weer mooi bijliggen. Ik hou van deze brug en ik denk dat ik dat ook altijd zal doen. Ik ben geen Arnhemmer, zelfs niet na 21 jaar, maar ik ben dol op de geschiedenis van deze stad. Daarom zorg ik bijna elke wandeling wel voor dat ik er in de buurt kom en ik weet zeker dat ik het wandelend ga missen. Ik denk dat ik er op de fiets nog regelmatig zal komen.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Een reactie op “De John Frost brug: vrijwel altijd onderdeel van mijn looprondje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s