Fuller House – een Netflix Original

Waardering: 5 uit 5.

Als kind was ik dol op televisieseries, hoewel ik er natuurlijk niet zo veel kon (en mocht) kijken dan nu. Een van mijn favoriete series was Full House. Ik groeide samen met DJ, Stephanie en Kimmy op en leefde met hen mee. Ze waren mijn jeugdidolen en ik wilde zijn zoals zij. Nu ben ik dertig jaar verder en wil ik stiekem nog steeds net zo zijn als hun. Nu misschien niet meer het leven in het huis, maar hoe zij zijn geworden als personen buiten de serie. Maar goed, de producers van het programma vonden dat het tijd werd voor een vervolg op de eerste serie en zo ontstond Fuller House.

Fuller House is vanaf februari 2016 te zien op Netflix en is een van de series die we met ons hele gezin hebben verslonden. Ik geloof niet dat er ergens in al die seizoenen een moment is geweest dat we niet keken op het moment dat er iets nieuws online kwam. De laatste vijf afleveringen hebben Elize en ik samen gekeken, omdat het ons te lang duurde om te wachten op een goed moment. Dus toen corona de middelbare school leerlingen nog in haar greep had keken wij de ontknoping. En die was mooi. Heel erg mooi!

Voor het geval dat je van de generaties bent die Full House nog kennen: de meeste originele castleden zijn teruggekomen om nogmaals hun rol te spelen, maar de Ashley-tweeling (die de rol speelden van Michelle Tanner) heeft dat niet gedaan.

In deze serie staat DJ centraal. Zij is dierenarts en onlangs weduwe geworden. Met haar drie kinderen alleen vindt ze het oude familiehuis te groot om alleen in te wonen. Ze staat op het punt te vertrekken, maar dan krijgt ze hulp van haar zus Stephanie en haar oude buurmeisje Kimmy. Die laatste is gescheiden en samen met haar tienerdochter komt ze in het huis van DJ wonen.

Childhood memories krijgen een vervolg.

Deze serie is erg leuk voor het hele gezin, maar zonder hen had ik dit waarschijnlijk ook gekeken.

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s