Ik kom je halen – Marijke Vos

Een doldwaze roadtrip dwars door Amerika Lotte en Sophie zijn al beste vriendinnen zolang ze zich kunnen herinneren. Als Sophie voor haar werk naar New York moet, vindt Lotte dit dan ook gewoon leuk voor haar. Echt. Vooruit, ze is ook een tikkeltje jaloers. Als de berichtjes van Sophie langzaam van toon veranderen en uiteindelijk uitblijven weet Lotte dan ook zeker dat er iets mis is. Ze hoeft geen seconde na te denken, pakt haar spullen en vliegt de wereld over om haar beste vriendin te gaan zoeken. Een doldwaze spannende roadtrip dwars door Amerika, vol gekke en inspirerende personages gebaseerd op ware vriendschap.

Wat een super grappig boek is Ik kom je halen. Het is een boek waarin weliswaar stereotypes worden gebruikt, maar is een goede basis voor de humor in het verhaal. Vooral dat maakt het ook zo lastig om dit boek weg te leggen, maar iedere lezer weet dat juist dat de beste boeken zijn ;-).

Bizarre roadtrip

Het gaan meeleven met de hoofdpersonage is niet te voorkomen. Je kunt niet anders dan deel van uitmaken van haar bizarre roadtrip in Amerika. Het zijn tevens dat kleine stille jongetje die haar plannen in de war schopt, die vreemde Elvis imitator die aan zelfvertrouwen geen gebrek heeft, de enge man die vanuit de stromende regen in haar auto belandt, de vreemde indiaan die letterlijk haar pad kruist en de sexy cowboy waar ze genadeloos hard voor valt die je nog meer liefde voor het verhaal laten voelen

De onrust om Sophie en het vreemde hotel waar dingen gebeuren die het daglicht niet kunnen verdragen maken het boek spannend. Aan het eind wordt het zelfs zo spannend dat stoppen met lezen ondenkbaar is.

Kan Lotte Sophie redden uit de handen van meestercrimineel Tom Brooks?

Ga dit boek kopen, je krijgt geen spijt!

O, nog een laatste punt: ik hou van boeken waarin op de details wordt gelet. In dit geval geldt dat voor het begin van elk hoofdstuk. Helemaal in de stijl van Las Vegas.

Vivaaaaa Las Vegas.

Ik kom je halen – Marijke Vos
paperback, 182 pagina’s, uitgeverij Mijnbestseller.nl
Bestel dit boek hier >>>>

Geplaatst door

Geboren in 1979. Getrouwd in 2002. Moeder van twee kinderen. Sinds 1998 ME/CVS. Droomt graag groot, maar moet het doen met wat kan. Schreef zeventien boeken. Drie te koop Sinds 2006 blogger.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s